Mi må redde Mandal!

torsdag 7. oktober 2021

Som dere ser ,er tittelen endret fra Vi til Mi.  - For det er jo det mi seier, kommenterte elevene våre.

Prosjektet med å øve inn tekst, sanger, koreografi (danse – og sirkusbevegelser) og musikk er i god driv. Håper dere synger og danser litt i høstferien også.

Dette blir et stort prosjekt med historiske tilbakeblikk på samfunnshistorien i Mandal i en hundreårsperiode. På scenen blir det omtrent 70 kulturskoleelever som sammen med lærere og 22 musikere fra Mandal Byorkester vil formidle byens historie til publikum. I tillegg arbeider 45 kunstelever med utforming av kostymer og rekvisita. Dette blir så bra!

Håper dere deler dette med slekt og venner og kommer på forestilling 20. eller 21. november. Se også e-post om billetter til kulturskoleelever.

Følg oss også på Facebook: