Skip to the content

Mozart for hele familien, ikke gå glipp av denne forestillingen.

torsdag 9. september 2021

Admin
Torsdag 16 september kl 18.00 gjester Kilden Høgtun kultursenter i Marnardal med en Mozart-forestilling rettet mot hele familien.
 
Kort om forestillingen:
Wolfgang Amadeus Mozart var noe helt for seg selv. Han komponerte sitt første musikkverk da han var fem år, og allerede som barn reiste han rundt i Europa og opptrådte for konger og dronninger. Mozart elsket å komponere og 230 år etter hans død, er Mozarts musikk er fortsatt superpopulær.
 
I denne forestillingen møter vi 6-åringen Mozart. Hele hodet hans er fylt av toner, og han spiller og komponerer dagen lang på sitt lille, røde piano. Nattens Dronning er lei av alt «bråket» til Mozart, og en natt stjeler hun pianoet hans slik at hun kan få ro og fred. Ved hjelp av publikum og Kusinemus Harepus, håper Mozart å finne igjen pianoet. Vil musikkens kraft vinne til slutt?
 
Audhild Krogedal Wessman og Charlotte Wilhelmsen fra Kilden Vokalensemble har laget denne lille, spennende forestillingen om Mozart. Forestillingen tar utgangspunkt i Mozarts liv, men blir deretter til et lite eventyr med musikk og karakterer fra operaene hans. Med på forestillingen er også en strykekvartett fra Kristiansand Symfoniorkester og Solveig Refvik på piano.
 
Forestillingen egner seg for alle fra 5 til 90 år.
Varighet: 45 min
 
Billettpris kr. 100,- .
Se flere nyheter