Velkommen til et nytt skoleår

mandag 16. august 2021

Elever som har fått musikktimer på torsdager, starter torsdag 19. august. Andre individuelle elever, sirkus- og dansegruppene starter i uke 34. Sesam og sirkus i Holum starter i uke 34. «Vi må redde Mandal» starter 26.8., teatergruppene starter i uke 35, kunst starter i uke 38. Sesam Sesam starter i september, men her har vi plass til flere elever og trenger flere før oppstart. Oppstartsdato vil komme.

I sommer var Lindesnes kulturskole ansvarlig for to sommerskolekurs; kunst og sirkus. Vi legger med en video som Kompani BLISS laget i forbindelse med kurset de gjennomførte sammen med sine instruktører, vår sirkuslærer og hjelpeinstruktører fra Lindesnes. Videoen viser et utdrag av aktivitetene som elevene var med på. Noen av elevene våre vil nok kjenne seg igjen her. Sirkuslærer Marianne Tilden gleder seg til å se dere snart.