Oppstart i Lindesnes kulturskole januar 2021

mandag 4. januar 2021

Først og fremst ønsker vi dere alle et riktig godt nytt år.

I forbindelse med nye nasjonale restriksjoner og etter avtale med kommunens kriseledelse starter vi opp en til en undervisning i kulturskolen denne uka fra tirsdag 5.januar.

Gruppeundervisningen utsettes med oppstart til uke 3:
Dans og kunst starter mandag 18.januar.
Teater, Laptop og Sesam starter tirsdag 19.januar.
Sirkus starter torsdag 20.januar

Ved individuell undervisning innfører vi nå rødt nivå og ber dere lese smittevernsreglene grundig.

Noen elever med lærer som underviser to steder samme dag, vil motta digital undervisning en av disse to ukene. Læreren vil da ta kontakt med dere i morgen.

Smitteverntiltak uke 1 og 2
  • Friske elever uten luftveisproblemer/forkjølelse kan få fysisk undervisning
  • Ved sykdom må elevene være friske 1 dag før undervisningen
  • Grundig håndvask av hender før avreise hjemmefra og når en kommer hjem igjen.
  • Eleven kommer til avtalt klokkeslett, ikke 5 eller 10 min før. Setter seg på stol utenfor øvingsrommet.
  • Eleven desinfiserer hender ved ankomst i lokalet og ved avreise.
  • Elevene har med eget instrument.
  • Pianoelever spiller på et piano som desinfiseres mellom hver elev, lærer spiller på eget.
  • Viktig å overholde avstand på min.1m.
  • Foresatte blir ikke med inn i lokalet, dvs. der elevene må sitte å vente noen minutter før de kommer inn.
  • Foresatte bestemmer selv om de tar imot timen og gir beskjed på sms til lærer dersom ikke.